Krikštas



Krikštynos  yra viena svarbiausių švenčių jūsų vaiko gyvenime. Net ir po daugelio metų mielai vartysite fotoalbumą, kuriame bus įamžintos visos vaiko emocijos iš šios dienos.

Krikštynų  fotosesija –kaip jai pasiruošti?  Įprastai krikštynų fotografavimas prasideda namuose nuo pasiruošimo šventei.  Žinokite, kad nebūna, nefotogeniškų namų.  Kiekvieni namai turi savo šilumą ir jaukumą. Rengdami vaiką krikšto rūbeliais, pasikvieskite ir krikšto tėvelius dalyvauti šiame smagiame procese. Nepraleiskite progos ir džiaukitės kiekviena akimirka.

Krikštynų fotosesija. Kada, kur ir su kuo?  Jei oras geras, visuomet siūlau daryti  fotosesiją gamtoje. Galbūt  netoliese yra koks parkas, miškas, pieva ar jūsų mėgiama vieta? Fotosesiją reikia paversti smagia pramoga ir tėveliams ir vaikams. Krikštynų fotosesiją patariu daryti tik jau po bažnyčios krikšto, nes tada vaikas būna šiek tiek pavargęs  ir jam norisi daug daugiau erdvės  ir “laisvės”. Gamtoje vaikas pailsi ir įgauna “ naujų“ jėgų fotosesijai. 🙂

Kiek laiko trunka fotografavimas? Paprastai krikštynų fotografavimas trunka nuo  2-3val.

Krikštynų  fotografavimo kaina? Kiekvienos šeimos krikštynų šventė, yra individuali. Kaina nuo – 150eur. Prašome skambinti ir viską aptarsime.

Tel. nr. 861174374



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *